Les aanbod

 

Ons les aanbod:
Hiphop – Streetdance
StarMoves
Breakdance
Modern
Girlzonly

Combifit
Zumba
Pump It Up
HIIT ITHiphop – Streetdance

Bij de Hiphop/streetdance-les leer je een choreografie van de dansdocent die jou stapsgewijs alles uitlegt. Streetdance is een danssport die steeds populairder wordt; het is de dansstijl van nu! Niet alleen jongeren doen aan streetdance, ook volwassen vrouwen en mannen. Streetdance is leuk en lekker om op een gezellige manier intensieve work-outs te doen.

Dans mee op de nieuwste muziek!StarMoves

Uniek in Nederland (tot nu toe 6 dansscholen) en in deze regio exclusief bij: Studio Hellenbrand!! Wil jij jezelf ontwikkelen in verschillende dansstijlen, dan is dit de geschikte cursus voor jou. In deze cursus leer je de originele choreografieën van supersterren zoals Justin Timberlake, Janet Jackson, Britney Spears, Usher, Missy Elliott, Ne-Yo, Mariah Carey, 50 cent, Madonna enz.

Dansles speciaal voor gevorderde!Breakdance

Breakdance is een dansstijl. Breakdance was uitgevonden om te dansen op deze nieuwe muziekstijl, die eerst bekend stond als electro, en zich later ontwikkelde tot hiphop en rap. Voordat de dans “breakdance” of “breaking” werd genoemd, werd het “b-boying” genoemd. Een b-boy is iemand die, op de instrumentale muziek van de scratchende dj, zijn unieke dansbewegingen laat zien binnen een cirkel van mensen.

Leer nu de super coole moves!Modern

Moderne dans is een dans waarbij je je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen op je publiek. Door modern te dansen kan je emoties en gevoelens uitbeelden door deze in je dans proberen te leggen door bewegingen. Moderne dans is ontstaan omdat mensen niet meer die strakke regels van het ballet wilden. Moderne dans is vrij en je kan er je eigen beweging in leggen.

Wees lekker jezelf!GIRLZONLY

Een speciale les voor de ladies! Choreografie op sexy nummers met vrouwelijke moves, waarin ook word gelet op je houding en het presenteren van jezelf. Kun je ook op hakken lopen? Ideaal! Soms mogen de hakken mee en dansen we er zelfs op. Laat jezelf zien, niet alleen op de dansvloer in de discotheken maar ook bij ons.

Be Sexyy!Combifit

Een pittige training. Een uur lang zweten, bewegen en afvallen.. Kortom al het energie wat in je lichaam zit, raak je kwijt in dit uurtje sporten. Van Zumba, buikspieroefeningen tot Yoga, alles komt hier aanbod! Op woensdag gebruiken we zelfs de steps! En heel belangrijk; het is nog gezellig ook! Kom gerust langs en doe een proefles mee.

Sportend de dag beginnen!Zumba

Zumba is de nieuwe hype op fitnessgebied. Het is een combinatie van aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance. Met Zumba kun je, volgens wetenschappers, tot wel 1.000 calorieën per uur afvallen. In Amerika zijn er al duizenden enthousiaste sporters die Zumba beoefenen. In Nederland is de hype nog niet zo groot. Maar dat is volgens kenners een kwestie van tijd.

60min lang dansen op vrolijke muziek!Pump It Up

Een efficiënte trainingsmethode, gericht op het verbeteren van de spierkracht, houding en spier-uithoudingsvermogen. Kenmerkend voor Pump It Up is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbeterd, en je figuur er daardoor beter uitziet.

Lekker zweten én spieren opbouwen.HIIT IT

Ten eerste creëer je meer spiermassa met deze trainingen. Spieren spelen een zeer belangrijke rol in de stofwisseling. Hoe meer spiermassa hoe meer vetverbranding. Zelfs in rust! Bij een gemiddelde volwassenen neemt de hoeveelheid vet per jaar met 1 kilo toe. Dit wordt veroorzaakt door een steeds langzamer metabolisme.

Trainen in intervallen!