Entertainment

 

Alles wat ON STAGE gebeurt vind u terug in het submenu van het kopje “Entertainment”.

Danseressen:

Bijna ieder weekend staan onze meiden op een event of feest, de ene keer als freestyle danseres of als danseres achter de artiesten. De artiesten zijn zowel bekend als (nog) onbekend. De show kan in iedere stijl en over het algemeen verzorgen we de kleding zelf.

* Freestyle danseressen
* Achtergronddanseressen
* LED/LASER costumes

Klik hier voor meer informatie over de danseressen.Mannen:

Ook onze mannen zijn erg populair op feesten en evenementen, de ene keer als freestyle dansers of als modellen waarmee je op de foto mag. Vooral populair bij de Ladies Nights! De show kan in iedere stijl en over het algemeen verzorgen we de kleding zelf.

* Freestyle dansers
* Modellen

Klik hier voor meer informatie over de mannen.Hostess/ GridGirl/ Model:

Wij hebben een groot aantal mooie, sexy maar vooral stijlvolle dames, die wij als GridGirl (pitspoes), Hostess of als CandyGirl op uw evenement kunnen inzetten. De dames maken graag een praatje met uw gasten of gaan met ze op de foto (en meestal ook de gasten met de dames) of ze delen ook flyers en of product-monsters uit voor u, bijv. op een beursstand.

* Flyers uitdelen
* Op de foto met gasten
* Email adressen noteren

Klik hier voor meer informatie over de dames.Artiesten Showcoördinatie:

Op het moment dat je op het podium je ding kunt doen, verwachten de mensen natuurlijk meer dan iemand die alleen de microfoon vasthoud en wat liedjes zingt. Wij proberen met de artiest samen er alles uit te halen voor een top show!

* Show coördinatie
* Show choreografie

Klik hier voor meer informatie over de show van artiesten.Artiesten boeken:

Een super leuk feest organiseren? Dat kan! Bij ons kun je zelfs de artiesten boeken, we denken mee in het concept en zullen de beste artiesten voor de doelgroep adviseren. Buiten artiesten hebben we ook een presentatrice in huis.

* Kids artiesten
* Popgroepen
* Nationale artiesten
* Presentatrice

Klik hier voor meer informatie over de artiesten.SH Boekingen:

Studio Hellenbrand boekingen, we hebben een selectie van de beste dansers gemaakt namelijk de showgroepen. De showgroepen verzorgen vaak een show op verschillende evenementen, ook geven we vaker dansworkshops. Kindertheater is ook erg populair voor de carnaval kidsshows.

* Showgroepen
* Workshops
* Kindertheater

Klik hier voor meer informatie over de SH Boekingen.