Evenementen

 

Alles wat achter de schermen gebeurt, vindt u terug bij evenementen.

Organisatie:

Studio Hellenbrand is een jong en dynamisch bedrijf dat alle evenementen ongeacht groot of klein, zeer professioneel organiseert. Leg uw zorgen in onze handen en na een goed persoonlijk gesprek, gaan wij direct voor u aan de slag met uw feest of evenement.

* Het Grote Kerstfeest
* Mega Kids Party
* Mega Swim Party
* Schoolfeesten
* etc.

Klik hier voor meer informatie over organisatie.Licht en Geluid:

Studio Hellenbrand maakt gebruik van moderne licht en geluidsapparatuur. Goed materiaal en mensen met passie voor het vak is de basis voor onze onderneming. Wij geloven in een langdurige relatie met onze klanten. Om dat te bereiken winnen wij graag uw vertrouwen.

* Professioneel geluid
* Professioneel licht
* Professioneel entertainment
* En dat alles tegen een redelijke prijs

Klik hier voor meer informatie over het licht en geluid.Mega Kids Party:

Mega Kids Party staat voor een gezellig avondje uit met de hele familie. Kinderen hebben de avond van hun leven en ouders worden weer jong! Voor ieder wat wils met een avondvullend programma met diverse optredens van leuke & bekende artiesten, welke worden afgewisseld met spectaculaire dansacts! Dit alles zal in het teken staan van een uniek avondje uit voor het hele gezin!

* Dresscode/ thema
* Familiefeest
* Bekende artiesten

Klik hier voor meer informatie over de Mega Kids Party.Mega SWIM Party:

De Mega SWIM Party staat voor een gezellig zwem avondje uit met de hele familie. Tijdens deze leuke en gezellige avond zal de DJ zorgen voor de leukste muziek, afgewisseld met entertainment, dit allemaal in het teken van een cool en nat avondje uit voor het hele gezin. Het sensationele is dat iedere Mega Swim Party aan uw zwembad locatie kan worden aangepast met een thema of gewoon een super leuke zwemdisco met veel coole en spetterende disco lichten door het gehele zwembad!

* Dresscode/ thema
* Familiefeest
* Bekende artiesten

Klik hier voor meer informatie over de Mega Swim Party.