Mediaproducties

 

Alles wat met fotografie en video te maken heeft, vindt u terug bij Media.

Videoclip Productie:

Studio Hellenbrand verzorgd professionele clips voor een zeer gunstige prijs! Er wordt een mooie clip geproduceerd bij vrijwel elk genre muziek. Wij maken een creatief concept bij het nummer dat u van een clip wilt voorzien. Uiteraard passen wij dit concept geheel aan uw wensen aan.

* Regisseren
* Filmen
* Monteren

Klik hier voor meer informatie over de videoclip producties.Design:

Heeft u binnenkort een feest en/of evenement waar u een flyer/ poster voor nodig heeft? Dan bent u hier aan het goede adres, want wij maken graag de juiste poster of flyer voor uw feest. Het kan zelfs bij ons gedrukt worden!

* Poster ontwerp
* Flyer ontwerp
* Logo

Klik hier voor meer informatie over het design van poster of flyer.Fotoalbum:

Bij ieder optreden proberen we zoveel mogelijk foto’s te maken, de selectie van de foto’s kunnen jullie terug vinden in ons Fotoalbum. Ook kunnen wij worden ingehuurd om van uw evenement foto’s te maken.

* Optredens
* Workshops
* Producties

Klik hier om al onze foto’s te zien in het fotoalbum.Filmpjes:

Bij onze filmpjes vind u alle YouTube filmpjes waar wij iets mee te maken hebben. Hier vind u videoclips waar wij bijvoorbeeld in dansen of clips die wij helemaal hebben gemaakt. Ook staan hierbij vaker Aftermovies op.

* Youtube filmpjes
* Videoclips
* Blogs
* Aftermovies

Klik hier om al onze filmpjes te zien.Pers:

Mocht u een foto nodig hebben van Kevin en Bibi op groot formaat, dan kunt u die het beste downloaden van onze perspagina. Ook staan hierop verschillende versies van ons logo. Deze kunt u ook downloaden van onze pagina.

* Foto van Kevin en Bibi
* Studio Hellenbrand logo zwart
* Studio Hellenbrand logo wit

Klik hier voor meer informatie over pers.Kevin en Bibi:

We hebben 2 aparte pagina’s gemaakt met wat basisinformatie rondom Kevin Hellenbrand en Bibi Schouten, natuurlijk vind u de optimale informatie via hun persoonlijke website.

* www.kevinhellenbrand.nl
* www.bibischouten.nl

Klik hier voor meer informatie over Kevin Hellenbrand.
Klik hier voor meer informatie over Bibi Schouten.