Video productie

 
Videoclip Productie:

Altijd al een mooie en professionele videoclip willen hebben?
Grijp dan nu je kans!

Studio Hellenbrand verzorgd professionele videoclips voor een zeer gunstige prijs! Er wordt een mooie videoclip geproduceerd bij vrijwel elk genre muziek. Wij maken een creatief concept bij het nummer dat u van een clip wilt voorzien. Uiteraard passen wij dit concept geheel aan uw wensen aan.

Wij kiezen ervoor om de videoclips op te nemen met een van de modernste technieken, namelijk met een spiegelreflexcamera; Canon EOS60D. Hiermee krijgt u prachtige beelden in verbluffende HD (high definition) kwaliteit! De opname locatie wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Daarnaast kunnen wij via ons netwerk ook diverse locaties regelen.Meer dan een videoclip:

Voor een mooie professionele look en strakke beelden beschikken wij over een crane, een dolly en een glidecam. Hiermee tilt u de clip direct naar een hoger niveau.

Wilt u nog iets extra’s aan uw clip toevoegen zoals dansers? Dat is bij Studio Hellenbrand geen probleem! Wij beschikken over een groot aantal dansers, waardoor de videoclip een nog spetterende uitstraling krijgt. Maar ook voor styling en de visagie kunt u bij ons terecht.

Naast het maken van videoclips kunt u ook bij ons terecht voor het maken van een compilatie, bijvoorbeeld een promotie filmpje voor uw bedrijf, of een blog (zoals u onderaan kunt zien bij Kevin Hellenbrand, hem volgen we bij al zijn optredens).

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina.Videoclips

Kevin Hellenbrand – Set me on fire (2012)
Doenja – Slaap zacht (2012)
Doenja ft. Stay-C – Kuli Kuli (2012)
Lil-T – Just A Dream (2011) Melvin Thomassen en Lil-T (2011)
Lil-T – It’s over (2009)


Good Times with Kevin Hellenbrand (videoblog)Aftermovies/ Compilaties

Fotoshoot Bibi Schouten
Freestyle danseressen
Bibi Schouten – Ghosthunting