Artiesten boeken voor u evenement of feest kan heel makkelijk bij Studio Hellenbrand.

Hieronder onze uitgelichte artiesten;

CH!PZ

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de     toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie.

Now the adventure is about to start all over again. 
Are you ready for the next adventure?

PROMILAASJ

Opgericht in 2004 als een éénmalige gelegenheidsband maar inmiddels uitgegroeid tot één van Limburgs beruchtste bands. Iedere uithoek van onze provincie heeft reeds kennisgemaakt met de denderende Alcorock-trein genaamd Promilaasj. Vele grote podia hebben zij reeds betreden en grote massa’s feestgangers toegespeeld. Deze mannen staan garant voor een energieke liveshow en een eigenwijze invulling op dialectmuziek met een uitgesproken identiteit. Promilaasj speelt niet zomaar covers, dat zou te makkelijk zijn. Gedurfde bewerkingen van de meest bekende kneiters maar ook onbekend materiaal met een ludiek verhaal. Onlangs brachten zijn hun EP “Det zit hiej!” uit met een 4-tal nummers die je gehoord moet hebben! Stampende drums en strakke baslijnen, vingerbrekende gitaarsolo’s en meeslepend pianospel. Voeg hier nog de scheurende blaaspartijen en een ADHD-zanger aan toe en overgiet dit geheel met een eigenwijs rockend sausje. 

“100% Alcorock uit het smalste stukje van Nederland!”

MELVIN THOMASSON

Vanaf jonge leeftijd was ik al verslaafd aan muziek maken, ik heb op jonge leeftijd al aan diverse talenten jachten mee gedaan helaas kon ik daar nooit mijn eigen weg in vinden die ik zocht of wilde belopen.  
In 2016 heb ik mee gedaan aan de beste singer-songwriter van Nederland.

Nu ben ik vooral bezig met het maken van nieuwe eigen songs maar ook schrijf ik veel voor diverse andere artiesten. 
Ik heb al veel leuke dingen mogen mee maken zo als een super vet duet met Davina Michelle.

Hopelijk tot snel bij één van mijn optredens.

Peace out!

THIERRY DIRKX

De roots van Thierry en zijn familie liggen in de HAFA-wereld. Hij speelt al vele jaren klarinet bij de Koninklijke Harmonie Concordia Obbicht. De vader van Thierry is oud LVK-finalist en heeft het talent en de krachtige charismatische stem doorgegeven aan zijn zoon. 

Nadat Thierry als de mannelijke helft van het duo Sjtòm toeval aan de halve finale van het LVK 2018/2019 heeft mogen deelnemen, is alles in een stroomversnelling geraakt. Hij heeft met Sjtòm Toeval verschillende grote podia mogen betreden. Buiten dat Thierry nog altijd met Sjtòm Toeval aan de weg timmert, heeft hij er voor gekozen om ook als solo artiest buiten en tijdens de carnaval op te treden.

Boek Thierry nu voor uw feestje.

ISABELLE JENNES

Een super enthousiaste en talentvolle vrolijke meid met erg veel passie voor zang!
Isabelle Jennes is woonachtig in het kleine dorpje Doenrade (Doonder), gemeente Beekdaelen.

Van kinds af aan zingt zij altijd en overal is zij altijd en overal al aan het zingen, in de huiskamer, in de keuken, op school, op het werk, maar nu ook al een aantal jaar op diverse mooie grote  podia door heel Nederland.
Van carnavalsmuziek tot popmuziek tot klassieke muziek. Van kleine feestjes tot grote evenementen. Ze zingt overal met heel veel plezier!!
In 2020 heeft zij met haar mijn liedje ‘Vastelaovend en Chill’ het TVK (Tiener Vastelaovend Kónkoer) gewonnen. 
We zeggen op naar het LVK ! 
Ze droomt ervan om ooit daar het beste Vastelaovend liedje van Limburg te mogen zingen.

Naast carnaval ben is Isabelle ook heel druk bezig met klassieke zang. Ze studeert aan het  conservatorium Academy of Music and Performing Arts Classical Voice in Tilburg. Een andere droom van haar is  om opera zangeres te worden.

Op het podium staan en mensen laten genieten van haar muziek vindt zij het leukste en mooiste wat er is!

Voor aanvragen of boeking neemt u contact met ons op;
Mail: info@studio-hellenbrand.nl 
Tel: 045-2042096